OBS! För tillfället finns ingen möjlighet att hyra natt/helg/vecka eller kväll. Detta då vi fått "långtidshyresgäster" på gården.

bo i EN levande lantgårdsmiljö!

Välkommen att bo på vår gård! Möjlighet finns att hyra lillstugan över en natt/helg/vecka eller bara för en kväll. Kanske vill du vara med Din familj utan att alla vardagliga krav distraherar? Är Ni ett företag, syjunta eller ett kompisgäng som brukar träffas och vill byta plats för en kväll/dag? Här finns möjligheter att slappna av ensam, med familjen eller vara tillsammans med oss i något av säsongens arbete med jordbruket.

Tre kilometer från stugan ligger Lekeryd som är det närmsta samhället. Här finns en Ica-handlare, pizzera, bensinmack, kiosk med fikamöjligheter, blomsterbutik och Uddebobadet. Här finns också 
Ebbarps Norrgård” med gårdsbutik och catering.

Här på Brunnshults Gård har vi nära till skog och mark men även tvillingstäderna Jönköping och HuskvarnaElmias mässområde,
Rosenlunds äventyrsbad, och A6 Center finns inom en halvtimmes bilväg. Dessutom är hela södra och östra Vätterbygden inom bekvämt bilavstånd. Gränna, Visingsö och Taberg är exempel på utflyktsmål som måste nämnas.
Gården ligger här!

Lillstugan
Vi kan erbjuda en gårdsstuga i två våningar. Du kan välja att hyra ett rum eller att disponera hela huset. På övervåningen finns två sovrum med två bäddar i vart och ett av dem samt gemensam toalett med dusch. På bottenvåningen finns, förutom sällskapsrummet, ett normalutrustat kök med möjligheter att tillaga egen mat, kaffe eller te.
Vår stuga är inte topprenoverad men här finns sådant man behöver en torr och varm miljö, en vedspis, elektrisk spis, diskmaskin och dusch och fyra sängar.

Annexet ”Pentryt”
Här är det enklare och lite trångt, men här finns två bäddar, minikök med kylskåp och spis och möjlighet att göra eget kaffe eller te. Här finns även toalett med dusch.

 

Från Brunnshults Gård är det endast 11 km till Elmia! Du kör dit på 15 minuter.